Bärgning Kungälv

Tel 031-88 37 88

Vi utför billiga bilbärgningar !

Bärgning Kungälv
Bärgare i Kungälv

På grund av sjukdom utför vi endast hämtningar av uttjänta bilar för tillfället!

Bärgning i Kungälv erbjuder billig bilbärgning med bärgningsbil. Oavsett var du skall bärga bilen. T. ex. valfri verkstad, hemmet, eller annan angiven plats. Inom centrala Göteborg, kostar en normal bärgning 1000 kr + moms. Bärgningspriser gäller vardagar kl 8:00-18:00

Bilbärgning Gbg AB har transportförsäkring utöver den obligatoriska försäkringen som täcker eventuella skador vid bärgning/transport. Företaget har även tillstånd från Länsstyrelsen för transporter med farligt avfall (skrotbilar).

Vi är billigare än självrisken i din försäkring som i normalfall kostar 1500 kr samt att vi bärgar din bil till vilken verkstad eller plats som du själv väljer. För bärgningar i andra orter och längre sträckor ring för mer info. Du kan även få en prisuppgift under meny Bärgning pris, fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi snarast.

Betala med bankkort, swish eller kontant. Du får en kvittens av bärgaren efter betalning är gjord.

Biltransport Kungälv

Bärgning Kungälv pris och assistans med försäkring

De flesta frågorna från kunder kretsar runt priser, betalning och olika försäkringar. Kostnaden för ett assistansuppdrag varierar ofta med tiden som åtgår för uppgiften. En bilägare, som enbart har tecknat en trafikförsäkring, kan inte räkna med någon ersättning. Endast om någon annan bilförare orsakat skadan kan ersättning yrkas. Det betyder att kostnaden kan bli betydande. Speciellt om bärgningen skall utföras på en väg där lagkrav kräver att en skyddsbil (TMA-fordon) måste finnas på plats. Normalt ingår bärgning i en obligatorisk hel- eller halvförsäkring. Utöver kan man teckna assistansförsäkring hos dom stora bärgningsföretagen som t. ex. Assistancekåren eller Falk för att slippa självrisken. Vad som ingår, eller inte, varierar mellan olika bolag. Så det är viktigt för en bilägare att noga studera de finstilta meningarna före beslut om försäkringsnivån.

Assistansförsäkring kostar c.a 600 kr årligen. Ur ett ekonomiskt perspektiv krävs det en bärgning vartannat år för att det skall löna sig att ha assistansförsäkring. Bärgning av bilen sker till närmaste märkesverkstad. Skulle du som kund vilja ha den till någon annan verkstad eller plats betalas hela bärgningskostnaden själv och försäkringen gäller inte.

Bilbärgning Gbg AB är billigare än självrisken och bärgar för samma pris oavsett vilken verkstad du väljer.

Skall du skrota bilen i Kungälv kan vi bärga den gratis till en auktoriserad bilskrot.

För ytterligare information om bildemontering i Kungälv kan du kontakta oss.