Bilskrot Stenungsund

Bilskrot i Stenungsund

Bärga bil till skrot i Stenungsund

Är ditt fordon i Stenungsund behov av en bärgning till bilskrot? Just nu betalar vi 1 500 kr för en komplett bil med original katalysator. Hämtning med bärgningsbil är helt gratis. Skrotning av bilen sker hos vår samarbetspartner Uffes bilskrot som är en auktoriserad bilskrot.

Kontakta oss på 031-94 37 60

Bristerna avgör kontakt med bilskrot Stenungsund

Dyra reparationskostnader driver flera fordonsägare att skrota bilen i Stenungsund. Även om många säger att det gör det för miljön skull är det oftas den egna plånboken som styr valet. Ibland upptäcker ägaren själv defekter på bilen och annars blir han varse om det på besiktningen. Innan man besöker en bilskrot Kungälv skall man räkna ut hur mycket det kommer att kosta att laga. En bra regel för skrotning är om kostnaden för att fixa bilen överstiger bilens värde.

Godkänd bildemontering i Stenungsund

Det är bara en behörig bildemontering i Stenungsund som kan avregistrera och stryka bilen permanent ifrån bilregistret. Företagen måste ha en godkänd auktorisation i från Länsstyrelsen. Att återvinna skrotbilen hos en sån är en grundförutsättning, som bilägaren ska ha kännedom om. Kan man lämna bilen själv till bilskroten erhålles ett mottagningsbevis, som garanterar bilskrotning och det innebär att man överlämnat alla skyldigheter. En godkänd bilskrot i Stenungsund tar emot personbilar upp till 3,5 tons totalvikt kostnadsfritt. För gratis skrotning skall gälla måste bilen vara komplett.

LÄS MER: Bilens sista kapitel: En resa till bilskrot för återvinning i Stenungsund

Hämtningsområde för bärgning av skrotbilar förutan Stenungsund:

I följande områden köper och hämtar vi skrotbilar till bilskrot i KungsbackaMölndalAngeredPartilleKungälvGöteborgOrustLilla Edet, UddevallaTrollhättan, Vänersborg.